100 клупи и 200 столчиња доби ОУ Живко Чинго во Велгошти, донација од минатата постава на Министерството за образование и наука. Директорот на училиштето Ѓоко Чингоски истакна со ова комплетно ќе бидат задоволени потребите

Превземено од : О2 Телевизија

ouzivkocingo