Млади ентузијасти љубители на спорт по втор пат организираат турнир на мал фудбал во Велгошти. пријавувањето на екипите е во тек а турнирот започнува на 2 Јуни

Posted by O2 Televizija – O2 Телевизија on Wednesday, May 17, 2017

 

 

 

ouzivkocingo