Наградени Општински по Математика Марија Буџакоска                           VI                  III награда Елена Кецкароска                          ... read more

Наставата во нашето училиште се одвива во современи услови по сите стандарди, со професионален кадар и со постојана примена на интеракција... read more

Успешен почеток  на школската година   и среќно седнување во училишните клупи   на 5 11-те    првачињата   во градов   како и   успешно над... read more