Неуморно продолжуваат градежните активности во ОУ „Живко Чинго“ – Велгошти, со цел учениците да имаат подобро катче, поудобен престој и п... read more

Денес во просториите на Универзитетот за информатички науки и технологии Свети апостол Павле – Охрид, а во организација на Здружението на ... read more

Денес во просториите на ОУ „Григор Прличев“, во организација на Друштвото на биолози на Република Македонија, се одржа Општинскиот натпре... read more