Покрај многубројните настани што се одржуваат во спортската сала „Тодор Алексанров“ која е во рамките на ОУ „Живко Чинго“ Велгошти, дене... read more

Вечерва во преполна сала во Центарот за култура „Григор Прличев“ во Охрид се одржа свечена прослава по повод патрониот празник на ОУ „Жив... read more